Huvudbild för SEE Hållbarhetsvecka 2024


Välkommen till SEE Hållbarhetsvecka 

Välkommen till SEE Hållbarhetsvecka – en unik möjlighet för oss alla att tillsammans skapa en hållbar framtid! SEE hållbarhetsvecka vill låta dig känna, prata, smaka, utmana, utveckla och nätverka hållbart under en hel vecka eller bara en kort stund. Veckan formas av en mångfald av deltagande aktörer, företag så väl som privatpersoner, som bidrar med sina arrangemang.

Med en mängd aktiviteter på temat hållbarhet, från social rättvisa till ekologiskt ansvar, är detta en vecka som sätter fokus på att göra verklig skillnad. Aktiviteterna är spridda över hela Västerbotten och ger människor en möjlighet att lära, inspireras och engagera sig i att skapa en mer hållbar värld. Oavsett om det är genom workshops, föreläsningar, klädbytardagar eller praktiska projekt, finns det något för alla att delta i och bidra till.

Vårt mål är tydligt: att inspirera fler att omfamna en hållbar livsstil och att sprida medvetenhet om vikten av att ta ansvar för vår planet och samhället vi lever i. Det bästa av allt? Vem som helst kan arrangera en aktivitet och vara en del av konceptet.

Tillsammans kan vi göra verklig förändring! Var med oss på SEE Hållbarhetsvecka och låt oss skapa en mer hållbar framtid tillsammans!

Allmänt om att delta

Att delta i SEE hållbarhetsvecka är kostnadsfritt. Eventuella kostnader för egna aktiviteter ansvarar ni som arrangör för.

Visa upp det ni redan gör inom ramen för hållbar utveckling. Goda exempel är till för att uppmärksammas och spridas.

Skapa nya arrangemang som främjar social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet.

Dela med dig av din kunskap och inspirera andra till att leva och agera mer hållbart.

Inspiration

Här nedan hittar du lite inspiration från tidigare år. 
SEE Hållbarhetsvecka 2024 

 

 

SEE Hållbarhetsvecka 2024