Huvudbild för SEE Hållbarhetsvecka 2024

Anmäl din aktivitet

SEE Hållbarhetsvecka är en gemensam insats där många oberoende aktörer, både företag och privatpersoner, utför aktiviteter under veckan. Vill du vara en av dem?

Anmäl din aktivitet

Vad är SEE?

SEE Hållbarhetsvecka är en fantastisk vecka där vi samlar en mängd aktiviteter inom Social, Ekonomisk och Ekologisk hållbarhet som hålls i Västerbottens län. 

Läs mer om konceptet

Hur funkar det att arrangera?

Vem kan arrangera ett event? Kostar det? Hur funkar det egentligen? Du hittar svar på alla dina frågor i vår arrangörsinformation.

Arrangörs­information

Visioner & mål

Läs mer om SEE Hållbarhetsvecka och vilka visioner och målsättningar som arrangörsgruppen arbetar efter.

Vision & mål


Årets tema: Västerbotten i Rörelse 

Förutom olika satsningar på hållbara och stärkande rörelseaktiviteteter, som exempelvis cykling, andas rörelse också tankens förflyttning, människors engagemang och strävan mot ett gemensamt mål.

Vad är SEE hållbarhetsvecka?

Välkommen till SEE Hållbarhetsvecka – en unik möjlighet för oss alla att tillsammans skapa en hållbar framtid! SEE hållbarhetsvecka vill låta dig känna, prata, smaka, utmana, utveckla och nätverka hållbart under en hel vecka eller bara en kort stund. Veckan formas av en mångfald av deltagande aktörer, företag så väl som privatpersoner, som bidrar med sina arrangemang.

Med en mängd aktiviteter på temat hållbarhet, från social rättvisa till ekologiskt ansvar, är detta en vecka som sätter fokus på att göra verklig skillnad. Aktiviteterna är spridda över hela Västerbotten och ger människor en möjlighet att lära, inspireras och engagera sig i att skapa en mer hållbar värld. Oavsett om det är genom workshops, föreläsningar, klädbytardagar eller praktiska projekt, finns det något för alla att delta i och bidra till.

Vårt mål är tydligt: att inspirera fler att omfamna en hållbar livsstil och att sprida medvetenhet om vikten av att ta ansvar för vår planet och samhället vi lever i. Det bästa av allt? Vem som helst kan arrangera en aktivitet och vara en del av konceptet.

Tillsammans kan vi göra verklig förändring! Var med oss på SEE Hållbarhetsvecka och låt oss skapa en mer hållbar framtid tillsammans!

SEE Hållbarhetsvecka 2024